Formel 1 er forældet

Lewis Hamilton langer ud efter den måde hvorpå vi ser Formel 1 i dag. Han mener det er forældet og at han glæder sig til at se, hvad de nye ejere fra Liberty Media kan finde ud af med nye tiltag.

Lewis Hamilton . Copyright Daimler Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/2 2017 klokken 15:02

”Formel 1 er en smule gammeldags, i forhold til andre sportsgrene”, kom det fra Lewis Hamilton, i et interview med BBC.

De nye amerikanske ejere, har meldt klart ud, at der vil blive lavet store forandringer omkring måden hvorpå sporten bliver fremvist på, men hvad der bliver ændret, er endnu uklart.

”Jeg syntes det er spændende at der er kommet nye ejere til, og jeg håber de vil gøre noget nyt.”

”Det bliver godt at de kommer med nyt blod, nye ideer og nye måder hvorpå de kan få bedre fat i vores fans,” kom det yderligere fra den 3 dobbelte verdensmester.

”Det første skridt, vil være at spørge fansne om hvad de mener de mangler, når de ser Formel 1, så må vi håbe at vi får nogle balancerede svar, så vi bevæger so den rigtige vej,” kom det yderligere fra ham.

Samtidig med at Hamilton ser frem til at se, hvad de nye ejere kan gøre for sporten, glæder han sig også over de nye regler, som han tror vil bringe feltet tættere sammen.

”Det er et helt nyt udgangspunkt. Måske er det pludselig Ferrari eller Red Bull der er i front, kom det afsluttende fra ham.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mallya: Abiteboul er gal på den Se den finne-løse bil »