Checo: Her har jeg min fremtid på plads

Der går mange rygter om, hvad Sergio Perez skal i næste sæson, men omkring Singapores GP, har han tingene helt på plads, mener han.

Sergio Perez under interview . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 1/9 2016 klokken 20:09

Hos Force India er man sikre på, at man har kontrakt med både Nico Hülkenberg og Sergio Perez i næste sæson, men realiteten er måske en anden. Tyskeren er der styr på, men mexicanerens bagland arbejder eftersigende på, at finde et bedre og mere profileret sæde til Sergio Perez, hvilket betyder at hans fremtid er rimelig usikker lige pt. Sådan bliver det dog ikke ved med, at være lang tid endnu, fordi han regner med at have styr på sin fremtid, når feltet rammer Singapore om små tre uger.

Nico Hülkenberg og Sergio Perez
Copyright Force India


Det er i hvert fald det som Sergio Perez håber på og han udtaler, at den løsning der vil være på plads til den tid, er det han hele tiden har håbet på.

"Jeg regner med at offentliggøre min fremtid omkring Singapores Grand Prix og det ser ud som om, at den løsning vi ender med er den som jeg hele tiden har ønsket. Jeg kan dog ikke fortælle, hvilken løsning det er, men det finder i snart ud af," lyder det fra Checo Perez.

Sergio Perez.
Copyright Sahara Force India


Så kan man jo kun gætte på, hvad det er for en løsning de har fundet. Skal man bruge ens sunde fornuft, så skulle man næsten tro, at han bliver hos Force India. Perez udtalte vist for lang tid siden, at han gerne ville blive hos Force India, men at det var op til hans sponsorer, at finde ud af hvad der skulle ske. Fortsætter mexicaneren ikke hos Force India kunne han sagtens ende hos Renault eller Williams, to teams som han tidligere har været rygtet til. Problemet er bare at det ville være et skridt ned af rangstigen, fordi Force India i skrivende stund er det bedste af de tre teams.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Eksklusivt interview med Kevin Magnussen – Del 1 Kimi og Seb skal mødes med chefen »