Kaltenborn: Der er ingen deadline

Sauber arbejder lige pt. på en aftale som skal sikre holdes overlevelse, men der er ingen deadline på, hvornår aftalen skal være på plads.

Billeder fra Japan 2015 . Copyright Sauber Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 16/7 2016 klokken 15:07

Sauber er måske ikke et af de mest vindende Formel 1-hold, men det er helt klart et af dem som har været med i længst tid. Det schweiziske hold har nemlig været med i Formel 1-feltet lige siden 1993, hvilket gør dem til det hold efter Ferrari, McLaren og Williams, som har været med i længst tid. Hold som Renault og Mercedes var med lang tid før Sauber, men de har også været væk i længere perioder.

Saubers økonomiske situation er dog ikke så god, men folkene bag teamet arbejder på at finde en løsning. Man skulle da også være tæt på at finde en løsning, men man har ikke sat en deadline på, hvornår det hele skal være på plads.

Sauber mekanikere
Copyright Sauber Motorsport


Der er heller ingen som ved, hvad løsningen kan indebære, fordi teamets chef Monisha Kaltenborn, vil ikke rigtig gå i detaljer.

"Det eneste jeg kan sige er, at vi arbejder på at finde en løsning. Jeg vil dog ikke fortælle noget om, hvad det er vi har gang i, da det ville være meget uprofessionelt at gøre. Det er normalt i all typer forretningssamtaler, at du forhandler først også udtaler du dig først når alt er 100% på plads," lyder det for Kaltenborn.

Robert Kubica i BMW-Sauber. Melbourne, Australien 2008
Copyright Ikke sat!


Sauber Motorsport blev stiftet tilbage i 1970erne af Peter Sauber, som den gang lå og kørte hillclimb. I 1980erne blev tingene dog lidt mere seriøse hos det schweiziske team, fordi her drev Peter og Co. nemlig, de sølvgrå Mercedes-fabriksbiler som deltog og vandt på Le Mans. I 1993 rykkede Sauber Motorsport så ind i Formel 1, hvor navnet har været med lige siden. Peter Sauber selv var dog væk en periode, mens de hed BMW-Sauber, men han fik så holdet tilbage da tyskerne trak sig ud efter 2009 sæsonen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Chefen har været i Maranello Radioreglerne er lige så dumme som.... »