Max må ikke undervurderes

Max Verstappen er for alvor ved at slå igennem i Formel 1 og han må ikke undervurderes lyder det fra den nuværende verdensmester.

Max Verstappen, Lewis Hamilton og Kimi Räikkönen . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 13/7 2016 klokken 09:07

Den unge hollænder Max Verstappen er i gang med sin blot anden sæson i Formel 1, men det er allerede lykkedes ham at taget skridtet fra Toro Rosso og op til Red Bull. Ikke nok med det, så er den unge hollænder også begyndt at kæmpe med om pladserne oppe på podiet og en enkelt sejr er det da også blevet til. Den præstation gør, at flere af de andre kørere ikke længere ser Max Verstappen som en ung teenager der lige er startet med at kører ræs. Nu ser de ham derimod som en meget farlig konkurrent.

Max og Jos Verstappen
Copyright Red Bull Contentpool


En af de kørere der ser den unge Verstappen som konkurrent er den nuværende verdensmester, Lewis Hamilton.

"Vi vidste godt Red Bull ville være hurtige, inden løbet fik vi af vide, at vi var et halvt sekund hurtigere end Red Bull. Jeg ved dog ikke om der var et halvt sekund mellem os, men Max Verstappen kørte fantastisk og han beviser igen og igen, at han er en kører vi skal til at tage alvorligt," lyder det fra Hamilton om hollænderen efter weekendens løb.

Max Verstappen
Copyright Red Bull Contentpool


Red Bull Racing blev startet op tilbage i 2004 og to sæsoner senere skabte man så Toro Rosso. Siden den gang er fire kørere kommet igennem Red Bulls talenthold og op til førsteholdet. De fire er Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo, Daniil Kvyat og nu Max Verstappen, der skal det så lige nævnes at Vettel havde kørt for BMW-Sauber inden han kom til Toro Rosso og Daniel Ricciardo havde kørt for HRT. Kvyat og Verstappen er altså de eneste to 100% Toro Rosso produkter og der må man sige, at hollænderen overstråler russeren som han i øvrigt afløste hos Red Bull tidligere i år.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Udsynet overrasker Gasly Claire: Flere kvinder end tidligere »