Ocon kører i morgen

Renault test og reservekører Esteban Ocon skal kører den første frie træning. Her kan i læse, hvem han skal afløse.

Renault præsentation 2016 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 7/7 2016 klokken 12:07

Det er normalt Kevin Magnussen og Jolyon Palmer som sørger for at få Renault-racerne sikkert rundt på diverse racerbaner, men i morgen bliver det lidt anderledes. Der bliver det nemlig franskmændenes franske test og reservekører, Esteban Ocon, som skal køre i den ene af de gule racere. Det betyder naturligvis også at den ene af de normale kørere kan holde pause, hvilket ikke er godt med danske øjne.

Kevin Magnussen
Copyright Renault Sport


Det er nemlig vores egen Kevin Magnussen som skal afgive sin bil til den unge franskmand under den første frie træning i morgen. Det er anden gang i denne sæson, Ocon skal ud og kører for Renault. Det var han nemlig også til årets spanske grand prix, hvor Ocon afløste Jolyon Palmer i den første frie træning.

Esteban Ocon klar til næste uge
Copyright Esteban Ocon


Esteban Ocon er normalt Mercedes-kører, men Renault har fået lov til at låne ham i denne sæson, så han kan få kørt nogle kilometer. Mercedes vil dog også selv give den unge franskmand tid i bilen, hvilket kommer til at ske i næste uge. Her køres der nemlig in-season test på Silverstone og her skal Esteban Ocon teste for sølvpilene både tirsdag og onsdag.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Silly season Ferrari Opdateringen blev klar »