Landsmand låner Checos racer

Det bliver ikke Sergio Perez der køre i den "mexicanske" Force India-racer til den første træning på fredag. Bilen bliver nemlig lånt ud til Alfonso Celis jr.

Alfonso Celis . Copyright Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/6 2016 klokken 18:06

Force India er som bekendt et meget internationalt hold. Sponsoren og ejeren er fra Indien, mens teamet holder til i England. Der er dog også mange mexicanske aktier i teamet, hvilket bliver tydeligt når man ser at de har Sergio Perez som fast Grand Prix-kører og den anden mexicanske kører Alfonso Celis som test og reserve-kører. Sidst nævnte er dog en af de test-kørere der er så heldig, at han får tid i bilen i ny og næ og nu er det altså blevet tid igen.

Sergio Perez, Nico Hulkenberg og Alfonso Celis med den nye Force India VJM09
Copyright Force India


Celis skal nemlig afløse sin landsmand til den første frie træning op til det østrigske grand prix. Det er tredje gang i denne sæson, at den unge mexicaner skal teste for Force India og de to første gange er det ikke gået alt for godt. Celis sluttede nemlig som nummer 21 da han kom ind i stedet for Perez i Bahrain, mens han sluttede som nummer 22 da han afløste Nico Hülkenberg i Rusland. Så man må håbe tredje gang er lykkens gang for den 19-årige Alfonso.

Sergio Perez
Copyright Force India


Alfonso Celis har dog også deltaget i de forskellige test sessions i Barcelona, både før sæsonen og til in-season testene lige efter det spanske grand prix. Her har han gjort det ganske udmærket, så talentet er der, han mangler måske bare at vise det under en officiel løbs weekend.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Positiv Kevin tager til Østrig Vi har aldrig haft det bedre sammen »