Jenson: Flere muligheder til 2017

Jenson Buttons kontrakt med McLaren udløber efter sæsonen, men briten er sikker på han nok skal køre Formel 1 i næste sæson også selvom det ikke bliver hos McLaren.

Jenson Button . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 24/6 2016 klokken 17:06

Britiske Jenson Button fik sin Formel 1-debut tilbage i 2000, da han debuterede for Williams i det australske grand prix. Siden da er det blevet til 17 sæsoner i Formel 1, hvoraf de 7 har været som McLaren-kører. Britens kontrakt med McLaren udløber dog efter sæsonen, men verdensmesteren fra 2009 er sikker på han også er at finde i Formel 1 i næste sæson, men det er ikke sikkert det bliver for McLaren.

Jenson Button
Copyright McLaren Media


Button vil naturligvis gerne blive hos McLaren, men han ved også at der er andre muligheder, hvis McLaren ikke vil beholde ham.

"Jeg ved ikke hvad jeg skal næste år, men jeg vil gerne være et sted hvor jeg kan nyde at køre og kæmpe med om point, podieplaceringer eller sejre. Det er det jeg vil og det jeg har brug for. Jeg ved Clarie Williams har været ude at rose mig, hvilket naturligvis er dejligt at vide nogen synes man gør det godt. Jeg håber dog at jeg kan blive hos McLaren og at de er konkurrencedygtige næste sæson," lyder det fra Jenson Button.

Jenson Button og Fernando Alonso
Copyright McLaren Media


Lige netop Williams teamet har netop været inde i billedet på rygtebasis flere gange, så det kunne sagtens være en mulighed, at Jenson Button vælger at slutte af, hvor det hele begyndte tilbage i 2000. Dog ville det også klæde McLaren at forlænge med briten, så han kan slutte af hos det team han har tilbragt flest sæsoner hos. Formel 1 er dog også en forretning, så det er ikke sikkert McLaren mener de får noget ud af at beholde den 36-årige brite.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ung kører skal teste for Haas Pæn kørsel kan betale sig »