• Forside

Begge BMW Sauber i top ti

For fjerde gang har BMW Sauber fået begge sine biler i top 10 efter kvalifikationen og opnåede på Istanbul Speed park deres hidtil bedste resultat. Nick Heidfeld sluttede med at kvalificere sig som nummer seks og Robert Kubica som nummer ni.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 26/8 2006 klokken 23:08

Fra BMW Saubers pressechef Jörk Kottmeier har vi modtaget fælgende udtalelser.

Nick Heidfeld
Jeg er en lille smule overrasket over at alt gik så godt. Vores præstation i Ungarn var, efter min mening på grund af exceptionelle omstændigheder. Hvis vi sammenligner dagens resultater med tidligere løb så har vi foretaget et stort skridt fremad. Det viser at gutterne i München og i Hinwil har arbejdet virkeligt godt i sommerpausen, og her har vi medbragt nogle aerodynamiske forbedringer inklusiv en ny frontvinge. Jeg er dog realistisk og tror det bliver hårdere for os der løbet i morgen, men vores mål er at score point.


Nick Heidfeld BMW Sauber F1.06 i Tyrkiet 2006

Robert Kubica
det var en god kvalifikation idet vi fik begge biler i top ti. Vi kæmpede med opsætningen i formiddags og vi havde en masse understyring, men pludseligt under kvalifikationen skiftede det til overstyring. Det gik fra den ene ende til den anden. Det lykkedes mig dog at presse i en enkelt runde og vi får at se hvad der sker i morgen. Betingelserne ændrer sig og der skulle komme mere gummi på banen i morgen hvilket skulle gøre bagenden mere stabil.


Robert Kubica i Tyrkiet 2006

Mario Theissen (BMW Motorsportsdirektør):
Det var vores bedste kvalifikation indtil nu for vores unge hold. I morgen går vi ud fra at vi starter som nummer fem og ni (da Ralf Schumacher skifter motor, BMF1), hvilket er en excellent udgangsposition til løbet. I alle tre dele af kvalifikationen var Nicks præstation meget stærk, og Robert i bare han anden kvalifikation udførte et imponerende job


Dr Mario Theissen (BMW Motorsport diretør) med Robert Kubica BMW Sauber F1 Team i Tyrkiet 2006