Max kan ikke sove

Max Verstappen får sin debut for Red Bull Racing i weekenden, men det bliver ikke en særlig udhvilet hollænder, der kommer til Spanien.

Ungarns GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 10/5 2016 klokken 16:05

I torsdags kom det som bekendt frem at unge Max Verstappen skal overtage Daniil Kvyats sæde hos Red Bull Racing, efter at russeren er blevet degraderet til Toro Rosso. Det er naturligvis noget den unge hollænder glæder sig utrolig meget til, men måske glæder han sig også for meget. Spændingen er nemlig ikke helt problemfri.

Max Verstappen
Copyright Red Bull Media


Max Verstappen fortæller nemlig til hollandsk TV, at han ikke rigtig har sovet i tre dage fordi han glæder sig så meget.

"For at være ærlig, så tror jeg ikke jeg har sovet i tre nætter. Jeg er meget motiveret, da jeg ved, at jeg nu har chancen for at køre med om podieplaceringerne. Derfor tog jeg direkte over til Red Bull da jeg fik nyheden også sad jeg længe i simulatoren, fordi jeg kunne simpelthen ikke stoppe igen," lyder det fra Max Verstappen.

Jos og Max Verstappen
Copyright Pirelli


Max Verstappen er 18 år, og trods sin unge alder har han allerede kørt 23 Formel 1-løb. Verstappen er søn af den tidligere Formel 1-kører Jos Verstappen, som nåede at få to podieplaceringer i sin otte år lange Formel 1-karrere. Så mon ikke unge Max gerne vil tangere sin fars præstation og nok helst overgå den.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault med nye vinger Ocon på dobbelt arbejde »