Forsinkelse ikke noget stort problem

Saubers nye bil bestod sin crash-test i går, men bilen er langt fra klar til sin debut. Det mener Felipe Nasr dog ikke er noget stort problem.

Billeder fra USA 2015 . Copyright Sauber Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 9/2 2016 klokken 17:02

Selvom Sauber i går kunne melde ud at deres 2016 racer havde bestået sin crash-test går der dog lang tid før vi får den at se. Bilen er nemlig blevet forsinket så den ikke får sin debut på racerbanen før den anden test i Barcelona, som bliver kørt i starten af marts i Barcelona.

Saubers nye næse?
Copyright Sauber Motorsport


Disse forsinkelser er dog ikke det store problem for teamet mener deres brasilianske kører Felipe Nasr.

"Det er naturligvis ikke optimalt, at vi får så kort tid til at arbejde på den nye bil. Jeg tror dog ikke det vil være det store problem at vi kun får fire test dage til at lære bilen at kende. Der vil alligevel komme en masse små opdateringer mellem sidste test i Barcelona og årets første løb i Australien, så vi vil alligevel skulle lære bilen at kende når vi kommer til Australien" lyder det fra Nasr.

Felipe Nasr
Copyright Sauber Motorsport


Sauber teamet har været en del af Formel 1 siden 1993, de fleste af årene registreret i Schweiz men da man var slået sammen med BMW i perioden fra 2006 til 2009 kørte man under tysk flag.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren næste hold i rækken Smedley: Massa så god som nogensinde »