Ingen Perez på Daytona

Sergio Perez skulle have deltaget i 24 timers løbet på Daytona, som begynder i morgen, men det bliver ikke tilfældet alligevel.

Ruslands GP 2015 . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 29/1 2016 klokken 20:01

For omkring en måned siden offentliggjorde TRG-Aston Martin Racing, at den mexicanske Formel 1 kører Sergio Perez skulle køre deres Aston Martin til 24 timers løbet på Daytona som bliver kørt i den kommende weekend.

Sergio Perez
Copyright Sahara Force India


Af ukendte årsager kommer det dog alligevel ikke til at ske. Perez var ellers sat på den officielle startliste til Rolex 24, som løbet også bliver kaldt. Perez skulle have delt bil med sin bror Antonio Perez og en gruppe andre mexicanere, men de må altså klare sig uden Force India køreren.

Christina Nielsens gamle bil som i år køres af en flok mexicanere
Copyright Jan Kaiser


Antonio Perez og de andre starter som nummer 30 overall og som nummer 12 i klassen. Lige foran den mexicanske Aston Martin finder vi bilens tidligere kører, nemlig danske Christina Nielsen, som i år kører Ferrari. Feltets to andre danskere, Michael Christensen og Jan Magnussen, starter henholdsvis som nummer 2 og 11, og det er vel og mærke i det samlede klassement. GTLM bilerne har nemlig givet baghjul til LMP2 racerne og Daytona Prototyperne (som stort set er LMP2 racere).

Opdatering: Seneste meldinger tyder på, at IMSA har valgt at lade prototyperne starte før LMGT bilerne, selvom GT-bilerne var mere end fem sekunder hurtigere i kvalifikationen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« K-Mag meget tæt på Renault Palmer har valgt nummer »