Konkurrence: Bliv en del af Ferrari præsentation

Ferrari har netop offentliggjort en konkurrence, hvor ti heldige fans får muligheden for at blive en del af præsentationen af Ferraris nyeste Formel 1-racer. Se hvordan du deltager i denne artikel.

Ready Set Red . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 18/1 2016 klokken 12:01

Den nye Formel 1-sæson står for døren, og der går ikke lang tid, før diverse teams skal præsentere deres nyeste bil. Ferrari præsenterer deres nyeste Formel 1-racer d. 12. februar 2016, og du har muligheden for at blive en del af præsentationen.

Præsentations billede af sidste års bil
Copyright Ferrari Media


Ferrari har netop sat gang i en konkurrence på de sociale medier, hvor de ti mest aktive i perioden den 18. januar til den 7. februar får muligheden for at deltage i præsentationen via Skype. Det vides endnu ikke helt præcis, hvilken rolle man får i præsentationen, men Ferrari beskriver det selv som en stor rolle.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


For at deltage i konkurrencen skal man tilmelde sig på følgende link. Det tager et par minutter at tilmelde sig.

http://readysetred.ferrari.com/en/login

Når man har tilmeldt sig, skal man vælge, hvilke sociale medier man vil benytte, og så gælder det bare om at benytte hashtagget #ReadySetRed så meget, som overhovedet muligt. Man kan benytte Facebook, Twitter og Instagram, og man får point for selv at lægge ting op på de sociale medier, men også ved at "syntes om" og dele andres opslag med dette hashtag.

BMF1 ønsker held og lykke til de læsere, som kunne tænke sig at deltage.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Far betaler altid til tiden McLaren præsenterer sent »