Nico sympatiserer med Mini-Schumi

De er begge sønner af verdensmestre i Formel 1, men hvor Nicos far, Keke Rosberg, har én titel på cv’et, så har Mick Schumachers far, Michael, syv verdensmesterskaber og prædikatet verdens bedste Formel 1-kører. Nico føler med Mick, der er udsat for ekstrem opmærksomhed.

Mick Schumacher . Copyright Daimler Benz

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 17/12 2015 klokken 12:12

Det kan være svært at have en kendt far. Endnu sværere, når ens far på papiret er verdens bedste Formel 1-kører nogensinde, så det giver naturligvis en masse forventninger til en. Det kan bruges positivt, men det er også et pres, der kan være næsten ubærligt for en.

Lidt på samme måde som Kevin Magnussen til dels kæmper for at slå sit eget navn fast uden konstant at blive sammenlignet med sin fars, eller som i fodbold, hvor Kasper Schmeichel står i skyggen af sin far Peter.

Mick Schumacher
Copyright Daimler Benz


For halvanden uge siden afholdt Mercedes deres årlige Stars & Cars-arrangement i Stuttgart, og her afviklede man en Race of Champions-lignende konkurrence kun med Mercedes-biler, og hovedsagelig Mercedes-relaterede kørere.

Mick Schumacher var specielt indbud til dette arrangement. Naturligvis på grund af sin far, men han skulle stemmes ind i selve konkurrencen. Det blev han med stor stil, for alle er interesserede i at se, hvad Michael Schumachers søn kan gøre.

Der var en enorm hype omkring Mick. Han har i år kørt tysk F4, og han kom op imod Nico Rosberg i konkurrencen i Stuttgart. Han tabte i en Mercedes AMG A45, men han gjorde en god figur. Bagefter var Nico ude og rose sin unge modstander.

Nico var i tre år holdkammerat med Michael Schumacher. Han føler med Mick Schumacher og den meget hype omkring ham.
Copyright Daimler Benz


Overfor flere tyske medier udtalte Nico:

”Jeg håber, det (motorsport, red.) forbliver sjovt for ham, for det er det, der betyder allermest.”

”Det er meget svært, men den eneste fremgangs måde er at acceptere hypen.”

”Han har det meget værre, end jeg nogensinde havde det, helt sikkert.”

”Det er forståeligt, at alle er interesserede i ham.”

“Folkene omkring ham bliver meget vigtige, men med al respekt: han har Sabine Kehm, som passer rigtig godt på ham.”

Det er endnu ikke offentliggjort, hvad Mick skal køre i 2016. Det forventes dog, at det bliver F3 Euro Series, der følger en af DTM-cirkusset.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1 skal blive i USA Nico må vente »