Haryanto til Manor?

Indonesiske Rio Haryanto er ude efter et sæde hos Manor, og han har magtfulde folk til at bakke ham op.

Rio Haryanto . Copyright Marussia F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 12/12 2015 klokken 18:12

Da der i starten af december blev kørt Pirelli dæktest på Yas Marina banen i Abu Dhabi, var det indonesiske Rio Haryanto, som sad i den ene af Manor bilerne. Det syntes den 22-årige indoneser åbenbart så godt om, at han nu går efter at få et fast sæde hos Manor til 2016 sæsonen.

Stoffel Vandoorne, Rio Haryanto og Alexander Rossi
Copyright GP2 Media Series


Haryanto har kørt GP2 i denne sæson, hvor det er blevet til 3 sejre og en samlet fjerdeplads i mesterskabet. Disse resultater gør, at den unge Haryanto har tiltrukket sig opmærksomhed fra Imam Nahrawi, der er den indonesiske minister for det, de kalder Ungdom og Sport. Nahrawi har udsendt en pressemeddelelse, hvori der står, at den indonesiske regering er parat til at støtte Haryanto med penge, så han kan komme til at køre Formel 1. Her er et uddrag af pressemeddelelsen, som ministeriet for Ungdom og Sport har udsendt.

"Vi har haft samtaler med Rio Haryanto og hans manager, og vi er glade for at kunne bekræfte, at vi vil støtte Haryanto med et beløb på 15 millioner euro, så han kan komme til at køre Formel 1 for Manor i den kommende sæson," skriver Imam Nahrawi.

Will Stevens
Copyright Manor Marussia F1 Team


Manor har ikke selv meldt ud, hvilke kørere der skal køre for teamet til den kommende sæson. Dog går der rygter om, at mindst det ene af sæderne hos Manor kommer til at gå til en kører, som kommer med en stor pose penge, så det sæde kunne sagtens blive Haryantos, medmindre nogen overbyder ham.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Austin mangler penge FIA giver Pirelli seks dæktest »