Jaguar tilbage i Formel verdenen

Meget tyder på, at Jaguar er på vej tilbage til Formel verdenen, som de forlod efter 2004 sæsonen hvor holdet blev solgt til Red Bull, men det er ikke Formel 1!

Niki Lauda tester Jaguar RB2 på Ricardo Tormo banen i Valencia . Copyright Getty Images

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/12 2015 klokken 10:12

Jaguar Racing blev oprindeligt startet med Jackie Stewart som holdejer, først under navnet Stewart Racing for derefter at skifte til Stewart Ford, inden Ford koncernen, der på det tidspunkt også ejede Jaguar, valgte at gå fuldt ind i Formel 1 med navnet jaguar Racing.

De smukke grønne racere, fik bare ikke den succes som Ford havde håbet på, selvom man betalte en skyhøj sum for at hive Eddie Irvine over til holdet fra Ferrari, hvor han på det tidspunkt, var feltets højest betalte andenkører.

Kollegaen blev i øvrigt Mark Webber, som kom fra Minardi og senere tog et kort ophold hos Williams, inden han kom ”tilbage” til Jaguar, som bare på det tidspunkt var omdøbt til Red Bull.

Nu er det så, at rygterne siger, at Jaguar vil være at finde i Formel feltet igen, men denne gang uden lyden fra en hårdtpumpet V6 motor, men derimod DJ musik, dækhyl og summen fra en elektrisk motor i Formula E klassen.

Så selvom vi er nogle der gerne så dem tilbage i Formel 1 feltet, så lugter det da lidt af det rigtige.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Briatore: Renault skal rense ud Austin mangler penge »