Wolff: Rivaliseringen er godt for F1

Mercedes motorsportschef, Toto Wolff, mener, at den stigende rivalisering mellem Nico Rosberg og Lewis Hamilton er god for Formel 1 sporten.

Mexicos GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 10/11 2015 klokken 11:11

De to topkørere har kæmpet om sejrene og trofæet de seneste to sæsoner, hvor Hamilton i begge sæsoner har trukket det længste strå. Til trods for dette, så har det ikke skortet på nærkampe mellem de to duellanter, hvad enten det har været på eller udenfor banen.

De situationer, der står skarpest i erindringen, er deres kontrovers og kollision under Belgiens GP i 2014, hvor branden efterfølgende brød ud i lys lue både kørerne imellem men også på kontorgangene hos Mercedes teamet. Et andet eksempel er under dette års GP i Texas, hvor Hamilton sikrede sig verdensmesterskabet. Hamilton gav efter løbet Rosberg en kasket inden turen op på podiet - en kasket, som Rosberg ikke var interesseret i og resolut smed tilbage mod Hamilton. Frustrationen lyste tydeligt ud af tyskeren.

Selvom det åbenlyst har givet og vil give problemer for Toto Wolff, så er tyskeren overbevist om, at rivaliseringen kun kan gavne sporten.

"Rivaliseringen, som der er mellem de to, er god - god for dem selv, god for teamet og god for sporten. De presser sig selv hårdere og hårdere, hvilket også er med til at presse teamet fremad, mens de to kørere er ved at skrive en fascinerende historie," udtaler Wolff til planetf1.com.

"Selvfølgelig betyder det ikke, at de aldrig er under pres fra andre. Ferrari havde en skidt weekend i Mexico men vil helt sikkert være en trussel til Brasiliens GP. Williams vil uden tvivl også være på mærkerne efter en podieplacering i Mexico. Derudover er det brasilianske GP vært for overraskelser og mangler aldrig underholdning," slutter Wolff.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton: Perfekt hyldest til Senna Wurz stopper karrieren »