Singapores GP: Vejrudsigten

Lune temperaturer tilsat lidt regn og torden. Det er de vejr relaterede overskrifter til Singapores Grand Prix.

Starten . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 13/9 2015 klokken 21:09

Formel 1 feltet har forladt Europa og vender nu snuden mod Asien, nærmere bestemt Singapore. Men selvom de har forladt Europa, er det intet der tyder på, at de er sluppet af med det ustabile vejr, vi har set under de sidste par løbsweekender.

Om fredagen ser vejret godt ud. Det skulle blive pletvis overskyet, men op til hele 33 grader, når temperaturen er højest. Risikoen for regn ligger på omkring 20%. Herefter er det imidlertid slut med det gode vejr, hvis man skal tro prognoserne.

Lørdag skulle der nemlig komme spredte tordenbyger, og risikoen for regn ligger på 60%. Temperaturen skulle dog stadigvæk være oppe omkring de 33 grader.

Søndag skulle det ikke blive meget bedre, tværtimod kan man næsten sige. Temperaturen skulle godt nok stadigvæk være 33 grader, men risikoen for regn skulle være på hele 80% og endda med tordenvejr.

Holder prognoserne, kan det blive noget af en omgang race, der venter feltet på bybanen i Singapore. Spørgsmålet er så, om regnen falder, mens der køres på banen, det melder prognoserne ikke rigtig noget om.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP. Vejrudsigten Japans GP: Vejrudsigten »