Williams tror på succes i Østrig

Williams forventer, at de igen kan kæmpe med Ferrari, når det går løs i Østrig. Sidste år tog det britiske team, pole position samt en tredjeplads i løbet.

Spaniens GP 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 17/6 2015 klokken 08:06

Williams satser på, at de igen vil kæmpe med om podieplaceringerne når det går løs med Østrigs Grand Prix. Williams fik som bekendt deres første podie plads, under det canadiske Grand Prix. Hvor Valtteri Bottas sluttede som nummer tre efter de to Mercedes biler.

Valtteri Bottas
Copyright Williams F1 Team


Sidste års Østrigske Grand Prix, var en stor succes for det engelske team. Felipe Massa snuppede nemlig en overraskende pole position, som den eneste ikke Mercedes fabrikskører i den sæson. Under løbet havde Massa dog ikke samme fart, så han sluttede som nummer fire. Bottas der i mod, sluttede som nummer tre.

Billeder fra Red Bull Ring søndag
Copyright Williams F1


Med den første podieplacering, samt succesen fra sidste år i tankerne. Så mener chef engineer Rob Smedley, at Williams går en god weekend i møde.

”Vi kommer lige fra et løb, hvor vi viste at vi havde god fart i bilen. Samt at vi passede godt å vores dæk, så vi går ind til Østrigs Grand Prix med troen om, at vi kan kæmpe med i toppen endnu en gang. Vores mål er, at fange Ferrari og hente ind på dem. Banen i Østrig er en af de baner, hvor det skulle være muligt” siger Smedley.

Rob Smedley sammen med Felipe Massa
Copyright Williams F1


Man må sige at de tror på det hos Williams, og de har da heller ikke grund til andet. Så er spørgsmålet bare om, Ferrari er tilbage ved fuld styrke efter et mislykkedes Canadisk Grand Prix. Hvor Ferrari om nogen var ramt af en del uheld i løbet af weekenden. Eller om Williams har fundet den fart der skulle til for, at lukke hullet op til de røde fra Maranello. Man kunne håbe på det sidste, så vi kan få nogle fede dueller om podieplaceringerne.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BREAKING: Michelin vil tilbage Monza og Imola må dele »