Breaking: Kevin deltager alligevel ikke i Daytona 24

Kevin Magnussen afviser nu, at han kommer til at deltage i det kommende Daytona 24.

Kevin Magnussen på Suzuka . Copyright Haas F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 21/12 2017 klokken 13:12

I torsdags kunne vi skrive, at Kevin Magnussen var i dialog med et amerikansk team i IMSA-serien om at køre for dem i det kommende Daytona 24, det traditionsrige 24-timersløb i Daytona Beach, Florida.

At der har været en dialog, viser sig nu at være korrekt. Således har F1-køreren, efter sigende, talt med det stærke Action Express Racing.

Ifølge BT bekræfter Kevin Magnussen, at der har været drøftelser med et team om at deltage i Daytona 24, men køreren afviser samtidig, at han kommer til at deltage.

"Der har været en snak med et team, men af flere forskellige grunde blev det ikke til en aftale. Det må blive en anden god gang," siger Magnussen til BT.

"Der er heller ingen chance for, at jeg deltager i Le Mans i år," tilføjer han videre til avisen.

Hvis aftalen var faldet på plads, ville den danske F1-kører skulle dyste mod en tidligere vinder af løbet, hans far Jan Magnussen, der kører for Corvette Racing, som han netop har tegnet kontrakt med for 2018.

Andre Formel 1-kørere stiller dog til start i 24-timersløbet. Således kommer vi til at se Fernando Alonso, Lance Stroll samt de tidligere F1-kørere Paul di Resta og Bruno Senna.

Daytona 24 køres i weekenden 25-28 januar 2018 på den 5,73 km. lange Daytona International Speedway i Daytona Beach, Florida, USA.

For interesserede kan det betale sig at downloade IMSAs app til iPad, hvor løbet sendes direkte. Det vil også være muligt at se løbet på computer.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Skrappere regler for Superlicens i 2018 Ricciardo til Mercedes? »