Bottas: 'Jeg er bedre end Hamilton'

Den finske racerkører, Valtteri Bottas, udtaler, at han er bedre end sin holdkammerat, Lewis Hamilton på hans gode dage.

Ruslands Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 15/10 2020 klokken 20:10

Valtteri Bottas er i gang med sin fjerde sæson hos Mercedes ved siden af Lewis Hamilton.

Finnen har vundet ni Formel 1-løb, siden han erstattede Nico Rosberg efter 2016-sæsonen. Til sammenligning har hans holdkammerat vundet 38 løb og tre verdensmesterskaber, men alligevel føler den nidobbelte grandprix-vinder, at han er bedre end Hamilton på sine gode dage.

“Selvfølgelig tror jeg, at jeg er bedre end ham. Selvfølgelig tror jeg, at jeg er bedre end ham, når jeg leverer op til mit bedste,” udtaler finnen til Sky Sports F1 .

“Men selvfølgelig er der dage, hvor han er bedre, ingen tvivl, og overordnet set i de sidste par år, har han været bedre.”

Mange eksperter har tidligere hævdet, at Nico Rosberg lykkedes med sine ‘mindgames’ mod Hamilton, noget som Rosberg selv har indrømmet hjalp ham til at slå Hamilton i 2016, men det er ikke en strategi, der tiltrækker Rosbergs efterfølger, Bottas.

“Jeg gider ikke at lave noget politisk, jeg elsker bare at køre. Jeg kan godt lide fair og hård ‘racing’ og det er det jeg gør på banen, og det er den måde jeg altid har kørt på, og det vil jeg fortsætte med,“ lød det fra den 31-årige racerkører.

Hamilton vandt søndagens Eifel Grand Prix og udlignede dermed Michael Schumachers rekord på 91 sejre i motorsportens kongeklasse.

Briten fører dermed verdensmesterskabet med 69 point ned til hans teamkollega, eftersom Bottas ikke nåede over målstregen, da han udgik med mekaniske problemer.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Gasly til Renault? Ferrari afviser Red Bulls motorultimatum »