Bottas: "Alt er ved det gamle!"

Valteri Bottas er ikke længer holdkammerart med Lewis Hamilton, men alligevel bruger de stadig meget tid sammen og anser hinanden som gode venner.

En afslappet Valtteri Bottas . Copyright Alfa Romeo Racing Orlen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/4 2022 klokken 16:04

Lewis Hamilton har udtalt, at Valteri Bottas er den bedste holdkammerart han nogensinde har haft, hvilket angiveligt er gensidigt.

Efter Toto Wolff i sidste sæson valgte, at sende Bottas på porten, for at gøre plads til stortalentet George Russell, var der mange der forventede at finnen ville vende ryggen til sit gamle hold og Lewis Hamilton, der så ofte satte ham i skyggen.

Men Valteri, har som en "fri" mand, formået at finde sig selv, en god portion selvtillid og så også rummelighed til at holde det gode forhold med Hamilton.

Om det også er sådan overfor Wolff, forlyder der intet om, men da Wolff er hans manager, må man forvente at de to har fået talt tingene igennem.

I et interview efter løbet i Saudi-Arabien, fortæller Bottas, at han stafdig taler en del med Lewis og at han ikke føler, at der er meget der er forandret mellem de to, ud over at de nu har forskellige kørerdragter på.

"Vi fjøj faktisk sammen til Dubai og videre fra Dubai til Saudi-Arabien, så der er der ikke så meget der er forandret," kom det fra en glad Valteri Bottas, der ser ud til at trives godt, væk fra Mercedes tunge maskine.

"Vi har opnået meget sammen hos Mercedes, hvilket selvfølgelig betyder noget."

"Lewis har også lært mig, at hvad der sker på banen, ikke skal påvirke en udenfor banen, hvorfor det faktisk er let at holde venskabet," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Audi-opkøb på vej Mercedes med opdateringer »