Australiens GP: Vejrudsigten

Skyer, lunt vejr, svag vind og muligvis lidt småregn. I weekenden går det ned ’down under’ uden de helt vilde vejrforhold.

Albert Park langsiden . Copyright Mercedes AMG

Af: Lea Petersen (lap@bmf1.dk) d. 20/3 2017 klokken 14:03

For et år siden, da sidste års åbnings-Grand Prix skulle afvikles på banen i Melbourne, foregik det under varme og tørre forhold på selve løbsdagen, mens træningerne var en våd og blæsende omgang. Sådan bliver det ikke i år. I hvert fald ikke, hvis vi skal tro på vejrudsigten for den kommende weekend.

Fredag
Fredag ser på nuværende tidspunkt ud til at blive den bedste dag hvad vejret angår. Vejrudsigten lover en vindstille dag med lidt sol, 21 grader og ingen udsigter til regn. Umiddelbart fine forhold til en sæsonpræmiere.

Lørdag
I løbet af fredag aften og nat forventer vi, at skyer vil trække ind over Melbourne, og lørdag lader til at blive en grå og overskyet fornøjelse med en lille risiko for regn først på dagen. Til gengæld vil skyerne holde på varmen, og vi kan derfor forvente, at temperaturen vil stige en smule i forhold til dagen før.

Søndag
Når sæsonens første Formel 1-løb skal afgøres på søndag, kommer det meget vel til at foregå under en skydækket himmel. Meget lig lørdagens vejrudsigt, ser søndag i Melbourne nemlig ud til at blive overskyet med risiko for en smule dryp fra oven, og termometeret sniger sig op på 25 grader.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: Vejrudsigten Kinas GP: Vejrudsigten »