Alpine overser Magnussen

Alpine F1 skal have fundet en afløser for Ocon, som de har sendt på porten efter denne sæson. Kilder tæt på holdet er kommet med en kort liste med 3 potentielle kørere. Kevin Magnussen er ikke blandt dem.

Haas Japans GP . Copyright MoneyGram Haas F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/7 2024 klokken 09:07

Selv om det er helt officielt, at Esteban Ocon ikke er en del af Alpine F1 efter denne sæson, er der endnu intet bekræftet omkring Kevin Magnussens fremtid hos HAAS F1.

Der er dog vedvarende rygter om, at Kevin Magnussen ikke får forlænget sin kontrakt med sit nuværende hold, der ellers er i en interessant positiv udvikling.

Nico Hülkenberg skifter til Audi og erstattes af Oliver Bearman, men herfra er der ikke andre nyheder, end at man overvejer, hvem der skal have det andet sæde. Officielt lyder det fra Haas, at Kevin er en af de oplagte kandidater.

Hos Alpine, der også har et ledigt sæde, som kunne være interessant for Kevin, er der dog ikke meget der tyder på, at ledelsen har tænkt på danskeren, som en mulighed.

Alpine har testet Mick Schumacher og Jack Doohan, begge med et meget positivt indtryk, mens de ikke lægger skjul på, det er Carlos Sainz, de helst så blive en del af deres hold fra næste sæson.

Hvis Alpine har overvejet Magnussen, kan han også være blevet valgt fra, som en direkte følge af, at han og Gasly langt fra er de bedste venner, hvilket ultimativt var det store problem med parringen af Gasly og Ocon.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Er Haas Toyota på vej? Lawson kun 200 km fra et Red Bull-sæde »