Alonso: Red Bull større trussel end Ferrari

I et interview med Sky Sports, blev Fernando Alonso bedt om at rangere de kørere som skal kæmpe om næste års VM titel. Han satte naturligvis sig selv øverst

Italiens Grand Prix 2017. Alonso pressekonference . Copyright BMF1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 21/11 klokken 08:11

Det var dog med et vist glimt i øjet at Alonso placerede sig selv øverst men spanieren så ud til at mene at McLaren vil være med i toppen til næste år, når McLaren skifter Honda-motoren ud med Renault.

Holdkammeraten, Stoffel Vandoorne får ikke en plads i Alonsos liste. Øverst har Alonso placeret sig selv, og i anden række kommer Lewis Hamilton og de to Red Bull kørere, Max Verstappen og Daniel Riccidardo.

I tredje række, giver Alonso endelig plads til de to Ferrari-kørere, trods den tætte kamp der har været mellem Sebastian Vettel og Lewis Hamilton i år. Sammen med de to Ferrari-kørere, får Valtteri Bottas også en plads.

Alonso kører sit sidste løb med en Honda-motor i denne weekend. Samarbejdet har været et smerteligt og kostbart bekendtskab for McLaren. McLaren forhandlede længe med Alonso om kontrakt for 2018 og det var klart at Alonso ville have en bedre motor før han ønskede at fortsætte med teamet endnu et år.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Millioner på spil i Abu Dhabi Ingen Kubica aftale endnu »