Abu Dhabis GP: 3. frie træning. Hamilton fortsætter

Hamilton satte igen de øvrige på plads, da Formel 1 feltet gennemførte årets sidste træning forud for et Grand Prix. Men selvom margin ned til de øvrige blev øget, er der ingen der siger at det også holder til kvalifikationen.

Mercedes front . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/11 2017 klokken 13:11

Solen var stadig oppe, at Formel 1 feltet afviklede 3. træning, der var varm og tør, som vi er vant til og ikke som vejrudsigten havde forudset.

I front, var det igen Lewis Hamilton der satte sig på den bedste tid. Denne gang lidt mere komfortabelt, end det vi så i går, men om det virkelig viser at han bare er den stærkeste, eller om det blot er Ferrari der har sat deres bil bedre op til det noget køligere vejr, der er når solen går ned til kvalifikationen, må vi vente med at se.

De to Mercedeser satte teten, efterfulgt af de to Ferrarier, med Kimi Räikkönen som den hurtigste af de to, for første gang i denne weekend.

Mens det ikke var så overraskende, at Red Bull var det næste hold med gode tider, var det lidt overraskende at se de to McLaren kørere, placere deres Honda motoricerede racere oppe som nummer 7 og 8, med Alonso hurtigst af de to.

Hos Renault viste man igen, at man går benhårdt efter Toro Rossos 6. plads, da de igen var med i top ti, denne gang med Sainz.

Hos HAAS havde man fundet en del tid, siden fredagens skidte indsats, men ikke nok til at få dem i top ti.

Kevin Magnusen var igen hurtigere end Grosjean, da de placerede sig som nummer 14 og 15, godt foran Toro Rosso, men efter begge Renaulter.

Det er bare ikke nok at slå Toro Rosso i morgen, de skal også have point, hvis de vil gøre sig håb om at rykke en plads op i konstruktør mesterskabet.

Netop de to Toro Rosso kørere, havde en svær træning, der endte med at placere Gasly som nummer 18, mens Hartley fik den tvivlsomme ære at være agter lanterne.

Sessionsresultat

Bemærk! Det angivne dæk viser hvilken compound som køreren har sat den pågældende tid på.

P. Kører Team Dæk Tid Forskel Omg
Pirelli dæktyper:
W
= Regnvejrsdæk ("Wet")
I
= Regnvejrsdæk til let regn ("Intermediate")
H
= Hard dæk
M
= Medium dæk
S
= Soft dæk


Hvis dækket ikke er farvet, så betyder den angivne cirkel følgende:
P
= Pirelli (1950 - nu)
G
= Goodyear (1964 - 1998)
M
= Michelin (1978 - 2006, ikke alle år)
B
= Bridgestone (1997 - 2010)

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: 2. frie træning. Hamilton tog teten Abu Dhabis GP: Kvalifikationen - Bottas tager ande »