Wehrlein føler sig overset

Force India har valgt Esteban Ocon, så nu vil Pascal Wehrlein gerne vide, hvorfor teamet overså ham.

Pascal Wehrlein og Nico Rosberg . Copyright Manor Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/11 2016 klokken 09:11

Efter en del tid med rygter og spekulationer har de seneste dage givet en masse svar på, hvem der skal køre hvor i den kommende sæson. Både Renault, Williams og Force India er kommet med officielle udmeldinger om, hvem der skal køre for dem, mens det forventes at Haas gør det samme en af dagene. Det er dog ikke alle der er glade, fordi en vis ung tysker havde åbenbart sat næsen op efter sædet hos Force India og han vil da gerne vide, hvorfor de ikke tog ham.

Pascal Wehrlein
Copyright Manor Racing


Den omtalte tysker er naturligvis Pascal Wehrlein, der ligesom Esteban Ocon er tilknyttet Mercedes og dermed også var inde i billedet til sædet hos Fore India.

"Jeg vil ikke udtale mig om det er unfair eller ej, at jeg ikke har fået sædet. Den slags udtalelser kan bringe mig i et dårligt lys. Jeg kan jo heller ikke gøre noget for at ændre det, så det eneste jeg kan gøre er at blive ved med at præsterer på banen. Jeg vil dog gerne vide, hvorfor de ikke valgte mig, så det har jeg tænkt mig at tale med dem om," lyder det fra Wehrlein.

Pascal Wehrlein.
Copyright Manor Racing


Pascal Wehrlein har kørt hele sæsonen for Manor Racing, hvor han har leveret en masse gode resultater og et enkelt point er det da også blevet til. Siden det belgiske grand prix har han så været holdkammerat med Esteban Ocon, som blev hans overmand i forhold til sædet hos Force India. I den periode er tyskeren udgået tre gange, mens franskmanden har gennemført alle sine løb. Wehrlein har dog slået ham i 3 af de fire løb de begge har gennemført.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Så er vejen banet for Kevin Brasiliens GP: 1. frie træning. Hamilton topper »