Tag med Bil Magasinet til F1 i Abu Dhabi

I samarbejde med Bil Magasinet udbydes rejse til F1-løbet i ABU DHABI. Oplev motorsportens Kongeklasse på verdens ubetinget flotteste F1 bane, Yas Marina Circuit i Abu Dhabi. Lad drengedrømmen blive til virkelighed.

Kevin Magnussen McLaren-test . Copyright McLaren Media/LAT Photography

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 15/9 2013 klokken 12:09

Bil Magasinet, Bil Magasinet Formel 1 og Grand Prix Tours arrangerer en spændende og oplevelsesrig læserrejse til Abu Dhabis Grand Prix i starten af november.

Det bliver syv intensive dage i konstrasternes land i samvær med andre F1 fans og ikke mindst Bil Magasinets egen F1-ekspert Michael Ewert fra BMF1. Der er lagt op til et udbytterigt ophold i Abu Dhabi.

Esteban Gutierrez
Copyright Sauber Motorsport


Vi flyver fra København onsdag d. 30. oktober, hvor vi flyver direkte til Dubai med Emirates, og vi er tilbage igen i København tirsdag d. 5. november ved middagstid. Vi bor på et centralt beliggende 3* hotel i Dubai. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Program for rejsen er som følgende

Onsdag 30.10
Afrejse fra København kl. 14.00 og ankomst i Dubai kl. 23.15. Ved ankomst til Dubai modtages vi i lufthavnen af lokal repræsentant, hvorefter vi kører direkte til hotellet.

Torsdag 31.10 og fredag 01.11
Efter morgenmad på hotellet er dagene til fri disposition. Vi anbefaler at bruge mindst én dag på at opleve Dubais imponerende seværdigheder med bl.a. det verdensberømte hotel Burj al Arab, verdens højeste bygning Burj al-Khalifa og de sjove basarer. Der er også mulighed for at opleve en rigtig ørkensafari i 4x4.

Fredag tilbydes en 5-timers byrundtur i Dubai, eller der kan købes transfer til Abu Dhabi for at se Ferrari World, som er verdens største og nyeste Ferrari museum og forlystelsespark. Jay-Z optræder til aftenens F1 Rocks-koncert (hjemtransport ikke inkluderet).

Michael Schumacher Abu Dhabis GP 2012
copyright Mercedes AMG


Lørdag 02.11
Morgenmad. Kl. 08.00 er der busafgang til F1 banen Yas Marina i Abu Dhabi. Dagen kan bruges til at udforske F1 området, se kvalifikationer etc. Alternativt kan man benytte lejligheden til at besøge Ferrari World. F1 ekspert Michael Ewert fra BMF1 er med hele dagen. Kl. 17.00 kører bussen tilbage til Dubai. Muse spiller om aftenen til F1 Rocks (hjemtransport ikke inkluderet).

Søndag 03.11
Morgenmad. Kl. 10.00 er der busafgang til F1 banen. Det er dagen for Formel 1. Her er der lagt op til et forrygende løb i Abu Dhabi. Årets 3. sidste løb... og afgørelsens time nærmer sig. Løbet starter kl. 17.00, og kl. 20.00 er der afgang tilbage til Dubai med bus. Igen er Michael naturligvis med hele dagen. Aftenen er på egen hånd. Bliver man på banen er der mulighed for at opleve megastjernerne fra Depeche Mode til F1 Rocks (hjemtransport ikke inkluderet).

Jenson Button Abu Dhabis GP 2012
copyright McLaren Group


Mandag 04.11
Efter morgenmad er dagen fri. Vi kan anbefale luksus Golf på Dubai Creek, skiløb på verdens største indendørs skibakke i det kæmpe Mall of Emirates eller shop amok i et af de utallige shopping centre.

Tirsdag 05.11
Så går det hjemad igen. Godt fyldt op af oplevelser og masser af nye og spændende indtryk. Der er afgang fra hotellet til lufthavnen kl. 06.00 tirsdag morgen. Med lidt held kan vi nå en kop kaffe på hotellet inden afgang. Afrejse fra Dubai er kl. 08.30 med hjemkomst kl. 12.25 i København.

Tilmelding
Hos Grand Prix Tours på tlf. 7020 6383
eller mail til info@gptours.dk

Fernando Alonso og Felipe Massa Abu Dhabis GP 2012
copyright Ferrari F1


PRISEN INKLUDERER
• Flybillet København - Dubai t/r • Transport fra lufthavn til hotel t/r • 6 nætter på 3* hotel centralt i Dubai • 6 x morgenmad • Transfer til F1 banen i Abu Dhabi lørdag og søndag • Tribune Nord, Syd eller West til F1 lørdag og søndag • Velkomstgave • Møde med F1 ekspert og F1 fotograf Peter Nygaard • Turleder Michael Ewert fra Bil Magasinet Formel 1

PRIS PR. PERS.......... 11.998

PRISEN INKLUDERER IKKE
• Forsikringer • Ekspeditionsgebyr kr. 95 •

Mulige tilkøb: Enevær. tillæg, Udflugter, Opgradering af tribuner eller transfer fredag til Abu Dhabi.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


Rejs med BMF1 til Formel 1 i 2015 »