Vettel protektor for Jøncks klasse

Sebastian Vettel skal være protektor for ADAC Formel 4 klassen, der har danske Jan Jønck og Michael Schumachers søn Mick blandt deltagerne.

Jan Jønck i køredragten fra RS Competition. . Copyright Jan Jønck Presse

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 23/4 2015 klokken 21:04

Den tyske ADAC Formel 4 klasse, som bland andet har deltagelse, af danske Jan Jønck og tyske Mick Schumacher, får en prominent herre som protektor i den kommende sæson.

Jan Jønck i Formel 4, 2014
Copyright Jan Jønck Presse


Det er nemlig selveste Sebatian Vettel, der skal være protektor for klassen i 2015. I tidernes morgen kørte Vettel selv i en af ADAC junior klasserne. Vettel kørte nemlig to sæsoner i Formel BMW ADAC serien, hvor det blev til en anden plads i mesterskabet i 2003 og en første plads i mesterskabet året efter.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


”Jeg husker tydelig de første år af min single seater karriere og jeg har meget, at takke ADAC for. Det var en fantastisk tid for mig, men også meget vigtig for min udvikling. Jeg er glad for, at jeg nu kan betale tilbage ved, at hjælpe ADAC med, at skabe opmærksomhed omkring Formel 4” Udtaler Vettel

Han siger også, at han vil følge klassen tæt, da han er sikker på nogle af kørerne vil ende med, at komme i Formel 1 en skønne dag.

Den tyske ADAC Formel 4 klasse begynder i denne weekend, med tre løb på Oschersleben.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Qatar ude McLaren klar til Kevin »