Hamilton lagt på is

Det var mildest talt ikke det bedste løb for McLaren i dag. I det hele taget kører det ikke specielt godt for holdet – hverken på den ene eller anden måde – og forholdet mellem dem og Hamilton ser kun ud til at forværres.

Lewis Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 14/10 2012 klokken 11:10

Twitterbommert på twitterbommert, mudderkast, bagtaleri og ignorering. Det er ikke lige frem ord, som man forbinder med et godt, harmonisk og velfungerende Formel 1 hold. Det ville da også være synd at sige, at der er fryd og gammen hos Mclaren for øjeblikket. Snare tværtimod.

Senest kunne man læse på Pete Gills (Sky Sports) Twitterprofil at: ”Lewis' exit bliver mere og mere rodet. Reporterer denne morgen at han prøvede at tage sine ingeniører med ud og bowle i Japan. De tog ud og løbe med JB i stedet.”

Lewis Hamilton og Jenson Button i Tooned copyright McLaren Group

Jenson Button Japans Grand Prix 2012 copyright McLaren Group

Hvis man oven i det lige tager sine filmanalytiske briller på, så kan man også meget vel opfatte dagens afsnit af Tooned (McLarens animationsserie), som en slet skjult kommentar til, at Hamilton definitivt er fortid hos det britiske tophold.

Det er ikke til at vide, hvor meget man skal lægge i disse ting, men det er nu alligevel rimelig tydeligt at mærke, at luften mellem Mclaren og Hamilton er iskold.

Læs mere om Hamiltons Twitterbommerter.

Se episode 8 af Tooned her

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Koreas GP: Løbet LIVE - Dobbelt Red Bull Hülkenberg til Sauber »