• Forside

Hurra! Hurra! Hurra!

Og så det lange. Mclaren kunne i fredag fejre 40 års fødselsdag. Det skete på en dag der bød på whisky, diamanter, og ikke mindst arbejde med torsdagens tests. En begivenhedsrig dag, man dog i store træk er tilfreds med hos Mclaren

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 27/5 2006 klokken 09:05

Ron Dennis fik, i fødselsdagsgave, overrakt en håndlavet glasflaske, der var udsmykket med Steinmetz diamanter. I flasken var der påfyldt den ”meget” specielle Johnnie Walker Bluelabel whisky.

Mclaren, Johnnie Walker og Monaco hører i særlig grad sammen, da begge firmaer fik deres Racerdebut netop i Monte Carlo.

Det var udenfor banen, lad os nu fokusere på hvad der skete på banen.
Tredje og sjette bedste tid, så enkelt kan fredagens anden træning gøres op, et respektabelt resultat der vidner om en mulig god løbsweekend for Mclaren.

Alt er dog positivt i Mclaren-lejren, Kimi Raïkkönen tabte et varmeskjold, hvilket medførte at en del af ledningsnettet smeltede. Det lykkedes imidlertid at udbedre skaden, således at Kimi kunne komme ud til anden træning og vise sin nye hjelm frem.

Montoya siger om torsdagen: ”en god start på weekenden for os. Vi ser ud til at være ret konkurrencedygtige og vi har helt sikkert udviklet os, men vi er i Monaco, og her kan alting ske.”

Kimi Raïkkönen rullede ud i slutningen af første træningsrunde for blot at rulle en installationsomgang og øve start, men: ”…der opstod en lille brand, der dog lavede noget mere skade end nødvendigt, da marshallsne var ret langsomme, det var først da jeg selv tog ildslukkeren at der skete noget. Teamet udførte et enormt stykke arbejde med at få min klar, sådan at jeg kunne komme ud halvvejs i anden træning. Jeg er tilfreds med hvad det er lykkedes os at gennemføre hidtil, vi ser konkurrencedygtige ud, men der er stadig langt igen”.