• Forside

Briatore: Host op med £30 mio.

Efter FIA’s afgørelse til fordel for ”diffuserbanden”, har Renaults teamchef, Flavio Briatore, truet med at ville afkræve Brawn GP. £30 millioner.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 19/4 2009 klokken 13:04

Pengene som Briatore tænker på, er det beløb som teamet skal have som følge sidste års præmiepenge, men da hed teamet som bekendt Honda.

I følge Briatores logik skal disse penge fordeles mellem de teams der stadig er tilbage, og ikke mindst de teams der som følge af diffuserafgørelsen nu står til at bruge mange millioner på at nyudvikle deres diffusere.

”Eftersom Brawn tvinger mig til at bruge en masse penge jeg ikke har, og siden Hondas præmiepenge ikke er blevet fordelt endnu, vil vi kræve et møde om det” fortæller Briatore, og fortsætter ”Ross Brawn er rigere end nogen af os andre, fordi han fik sit hold fuldt ud betalt af Honda, foruden at Honda har givet ham £130 millioner. Han er i hvert fald rigere end jeg er.”

Jenson Button er ifølge Briatore langsom som en betonklods

Dette udfald er ikke det første der kommer fra den side mod Brawn’s hold. Tidligere har Briatore kaldt Jenson Button for ”en langsom betonklods,” og Barrichello for ”en pensionist.”

Mon ikke Ross Brawn skulle spare sammen til en tudekiks som han kan forære til Flavio Briatore?

Dette kan diskuteres på BMF1's facebookside.

RELATEREDE NYHEDER