• Forside

Kasper Andersen i Superleague Formula?

Kasper Andersen, den danske racerkører fra Silkeborg, der deltager på GP2 holdet Tridents Formula Master hold skiftede onsdag kontoret ud med et testsæde i Superleague Formula-mesterskabet. Kasper testede for fodboldklubben Anderlecht.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 8/8 2008 klokken 13:08

Om få uger starter det nye Superleague Formula-mesterskab, hvor racerbiler sponsoreret og iklædt fodboldklubbers farve deltager i et nyt mesterskab bestående af 6 afdelinger med sæsondebut i weekenden 30.-31. august. Ingen danske klubber deltager i mesterskabet, men en dansk kører deltager måske.

Det belgiske team Team Astromega havde valgt Kasper Andersen til at teste Anderlecht-bilen på den første dag i den tre dage lange test på Vallelunga-banen i Italien. Kasper Andersen er en hurtig og dygtig racerkører, der desværre ofte lider af det berømte danske uheld, der følger danske racerkørere ude i den store verden.

Kasper Andersen tester Anderlecht Superleague bilen

Kaspers test gik udemærket. Han sluttede på plads 6 af otte i hans første forsøg i Superleague bilen. Han kørte en bedste omgangstid i 1.25.521, mens onsdagens hurtigste kører var Robert Doornbos i AC Milan-bilen. Roberts tid var 1.23.754, men Robert har væsentlig mere erfaring med bilen og har en fortid som Formel 1 og ChampCar-kører.

Indtil videre vides det ikke om Kasper Andersen får lov at køre Anderlecht-bilen i mesterskabet. Torsdag testede Team Astromega Nico Verdonck, der kørte en dårligere tid end Kasper.

RELATEREDE NYHEDER