• Forside

Nazisex skræmmer Porsche væk fra F1

Der har ofte været peget på Porsche som næste aktør på Formel 1-scenen, men at dømme ud fra Porsche-ledelsens udtalelser kan der godt vinkes farvel til den drøm. En vis englænder i et nazi sexorgie har skræmt den tyske bilfabrik.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 19/4 2008 klokken 23:04

Nu skulle det være ganske vist, at det er slut med alle F1-fans hede drømme om at opleve den tyske fabrik Porsche bidrage til spændingen i Formel 1. Årsagen handler overvejende om en distingveret 68-årig englænders trang til nazi-sex og pisk.

Porsche udtaler nu offentligt, at FIA præsident Max Mosley’s eskapader med let påklædte kvinder iført koncentrationslejrdragter gør motorsportens kongeklasse “uattraktiv” for den tyske fabrik.

“300 millioner euro pr. år... det er det samme som at brænde pengene op,” udtaler Volkswagens bestyrelsesformand Ferdinand Piech fredag til den tyske avis ‘Stern’.

En Footwork F1 med Porsche motor. Her med Alex Caffi bag rattet i 1991. Og derved bliver tilsyneladende.

“Og efter affæren med Max Mosley og kvinden vil det ikke være særligt delikat for os at blive involveret (i Formel 1, red.) nu,” tilføjede kollegaen Wolfgang Porsche.

Tanken lå ellers lige for, efter Porsches køb af aktiemajoriteten i Volksvagen og eftersom begge fabrikker har F1-historik at trække på fra tidligere tider.

Med til den delikate historie om Max Mosley iført bar numse hører dog, at briten har nægtet enhvert kendskab til sagen og har truet med “ubegrænset ødelæggelse” af sladderavisen ‘News of the World’, der bragte både nyhed og video af en begejstret letpåklædt FIA-formand.

I fredags kom det yderligere frem, at Mosley har nedlagt forbud imod, at ‘News of the World’ viser den prekære video i Frankrig via Internet og en afgørelse på den del af sagen ventes den 29. april.

Men tilbage til Porsche. De har fået nok af fangedragter og hvide, britiske bagdele.

Og det har BMW og Mercedes i øvrigt også, idet begge fabrikker har udtalt, at de ikke finder det passende at Mosley fortsætter som præsident for motorsportens ledende organ.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.