• Forside

Ingen fredagskørere hos os – Tak

Scuderia Toro Rosso er et team i problemer. På grund af den sene launch af STR2 har teamet misset tre tests i år, hvor andre teams har testet deres 2007 udfordrere. Derfor ønsker STR’s eneste bekræftede kørere, at man ikke vælger at køre med fredagskørere i år.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/2 2007 klokken 16:02

Vitantonio Liuzzi har indtil videre stået for de to tests som STR har deltaget i i år. En halv test i Barcelona, hvor STR2 blev lanceret for sent til at komme ud og teste på førstedagen og så den i gangværende test i Bahrain.

Til det italienske magasin ’Autosprint’ udtalte Toni Liuzzi, at

”Jeg ved ikke om vi vil bruge fredagskørere i år, men jeg tror det ikke.”

”Denne vinter har vi allerede misset tre tests, hvilket har sat os en måned efter de andre – en katastrofe.”

Toni Liuzzi er den eneste kører, der har testet STR2

Indtil videre er der end ikke bekræftet en holdkammerat til Liuzzi, så han er den eneste kører, der har testet for STR i år. Scott Speed forventes stadig at blive bekræftet som holdkammerat til Liuzzi og set ud fra hvilket stadie en ny kører vil starte op på, så er det nok mest fornuftige.

Holdet mangler også at annoncere en testkører, hvilket de vil have behov for i det tilfælde, at en af løbskørerne kommer til skade eller bliver syg til en løbsweekend, og Michael Ammermueller kan ikke forventes at få lov at springe fra Red Bull Racing til Scuderia Toro Rosso samtidig med, at han skal stå standby hos RBR og deltage i GP2 serien for ART på samme tid.