• Forside

Webber glad for Red Bull sædet

Efter et par kedelige år hos Williams, hvor alt er rykket fra slemt til værre, er Mark Webber glad for at komme ”tilbage” til Red Bull, om end noget overrasket.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/1 2007 klokken 12:01

”Det har altid været en kendt sag, at Red Bull kun ønskede unge piloter på deres hold,” kom det fra Mark Webber.

”David var manden med den fornødne erfaring, hvilket alle troede var rigeligt for Red Bull, så det kom som noget af en overraskelse, da Red Bull spurgte mig om jeg var interesseret i at skifte over til dem,” tilføjede australieren, der ser meget frem til igen at føle glæden ved sit arbejde.

Webber er efter splittet, ikke bange for at sige, at Williams ikke var den sjoveste at arbejde for og at han har måtte genlære sin menneskelige indsigt efter sit første besøg på den gamle Jaguar fabrik.

”Milton-Keynes er et skønt sted at komme,” udtalte Webber. ”Alle er søde og rare og man bliver helt glad for sit job igen.”

Så efter en demotiverende periode hos Williams, ser Mark Webber frem til at starte på en frisk hos Red Bull, hvor mange af hans ”gamle” venner fra Jaguar tiden, stadig arbejder.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER