Mercedes bange for gentagelse

Monacos Grand Prix var noget af en nedtur for Mercedes, der for første gang siden introduktionen af de nye hybrid biler, ikke fik en racer på podiet. Wolff er bange for, at det kan gentage sig i Canada.

Ungarns GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/6 2017 klokken 07:06

Der var mange, der troede at Mercedes bluffede, da de slet ikke var med fremme under anden træning i Monaco, men da Hamilton end ikke formåede at komme med ind i Q3 under kvalifikationen, begyndte snakken at løbe.

Den lange Mercedes kunne ikke klare de snævre sving, så godt som en stor del af det øvrige felt, hvilket kun dygtighed fra deres kørere ændrede lidt på.

Vil det så blive bedre i Montreal i næste weekend?

Hvis man spørger holdchef Toto Wolff, så er svaret nok nærmest et nej.

"Vi havde problemer med at finde den rette balance på den snævre bane i Monaco, og ikke mindst at få dækkene til at komme ind i den rigtige arbejdstemperatur," kom det fra Wolff efter Monacos Grand Prix.

Historisk set, så er det dem der klarer sig godt i Monaco, der også klarer sig godt i Canada, hvilket Toto Wolff også er meget klar over.

"Vi ved at det bliver svært i Canada også", kom det fra ham. "Vi vil helt klart ikke være favoritter, men vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan, for at resultatet i Monaco ikke gentager sig", sluttede tyskeren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wehrlein meldt klar 21 i 19 »