We are racers

Kevin Magnussens nye hold, Haas, udtaler i et interview under Abu Dhabis Formel 1 Grand Prix, at de tror kevin valgte dem, fordi de er et hold uden for megen politik og fordi, de er, som han siger det: "We are racers!"

Kevin møder BMF1 . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/11 2016 klokken 15:11

Efter Haas tog kontakt til Kevin Magnussen, for at tilbyde ham en kontrakt med deres Formel 1 hold i 2017, gik der kun 10 dage inden kontrakten var på plads og underskrevet.

"fra det tidspunkt hvor Kevin sagde, ja, jeg er klar til at skifte, tog det kun 10 dage inden vi havde kontrakten på plads", kom det fra Günter Steiner, der efter søndagens løb i Abu Dhabi, bliver Kevin Magnussens nye chef.

"Der er rigtigt mange indenfor Formel 1, der ser Kevin som en højt værdsat kører og det var ikke uden anbefalinger fra flere Renault folk, at vi tog beslutningen".

"Det er ingen hemlighed, at Renault gerne så at han blev en sæson mere, men jeg tror at han blev træt af al den politik der var på holdet".

"Haas ejes af en person og jeg driver holdet. Der er ikke nogen større politisk dagsorden, vi er her for at kører race og det er det Kevin ved", sluttede Steiner.

Det bliver spændende at følge Kevin Magnussen i 2017, hvor der er lidt mere ro på fremtiden!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: 1. frie træning Abu Dhabis GP: 2. frie træning »