• Forside

Kimi afviser beskyldninger

Kimi Räikkönen er de sidste par dage i tyske og italienske medier blevet beskyldt for at have tabt sin pung med et stort beløb af Euro, pas og kørekort til spritkørsel, hvor de manglende penge udlignede den bøde som politiet udstedte, hvor kørerkort og pas blev konfiskeret af politiet.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 25/8 2006 klokken 10:08

På gårsdagens pressekonference i Tyrkiet blev Kimi Räikkönen spurgt omkring beskyldningernes troværdighed af journalisten Andrea Cremonesi fra Gazzetta dello Sport.

AC: Kimi, bare for at af- eller bekræfte de rygter vi har hørt de sidste dage: Søndag nat i Budapest. Tabte du din pung eller tog politiet dit kørekort. Hvad er det rigtige?

Hertil svarer Kimi Räikkönen:

KR: Jeg har læst, at jeg har mistet mit kørekort for at have kørt spritkørsel. Jeg ved ikke, hvem der skrev denne historie, men det er sikkert, at han får et andet resultat ud af den end han havde håbet på. Vi får se, hvad der sker.


Kimi Raïkkonen var ikke tilfreds med beskyldninger omkring spritkørsel

AC: Var det ikke korrekt?

KR: Det får vi at se i retten. Jeg ønsker ikke at sige mere.

Dermed skulle det være fastslået, at specielt beskyldningerne om Kimi Räikkönens påståede spritkørsel skulle være usand. Nu får vi at se om Kimi Räikkönen følger dette rygte helt til retten eller om Gazzetta dello Sport ender med at bringe et dementi inden vi kommer så langt.

En person fra Red Bull Racing afviser, at Kimi Raïkkonen skulle have været til fest hos Red Bull Racing.

"Vi så ham aldrig og det var vores fest."

Man kan da også undre sig lidt over, at det skulle tage de store aviser over to uger før de bragte historier omkring den famøse søndag nat efter det ungarnske Formel 1 Grand Prix.