• Forside

Alonso glad for sommerpause

Den forsvarende verdensmester, spanieren Fernando Alonso, er glad for, at der nu er sommerferie i Formel 1. ”Alle har brug for pausen. Bilen, motoren og ikke mindst os piloter,” kom det fra den unge spanier.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/8 2006 klokken 12:08

Situationen er efterhånden en hel anden for Alonso, der fra sæsonstarten lignede en der ville få et let andet mesterskab. Men Ferrari og ikke mindst Michael Schumacher har villet det anderledes.

Det er måske mere grunden til, at Alonso nu udtaler, at han er meget glad for at have en lille sommerferie, i modsætning til tidligere år, hvor han nærmest har været modstander af pausen.

I Ferrari lejeren, har Michael Schumacher altid været glad for pausen, som han selv stod som idemand bag, da den blev indført.

Renault har også et behov for, at finde frem til en stabil løsning, der ved de sidste mange løb, har tabt en del af deres forspring ned til Ferrari, der til gengæld lader til at være tilbage i storform, hvis man lige ser bort fra løbet i Ungarn.

Med lidt held, vil Ferrari kunne tage føringen i konstruktørernes mesterskab, når Formel 1 feltet indtager Monza for at kører Italiens Grand Prix.

Schumacher kan også komme på siden af Alonso, men det vil kræve en sejr til tyskeren, mens spanieren ikke må få point.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.