Boullier: Honda burde samarbejde mere

McLaren er i gang, med deres værste sæson i mands minde. Det får nu Eric Boullier til, at lufte sine frustrationer.

Englands GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 7/7 2015 klokken 17:07

Der har været forhåbninger om noget stort, lige siden samarbejdet mellem McLaren og Honda blev offentliggjort. Sidst de to arbejdede sammen, var de suveræne og til tider uovervindelige. Sådan er det som bekendt ikke i denne sæson.

McLaren Honda
Copyright McLaren Media


I denne sæson, er der intet der virker for McLaren Honda. Motoren er simpelthen ikke god nok, hvilket man er utilfredse med hos McLaren. En anden ting man er utilfreds med er, at Honda ikke ønsker hjælp fra McLaren til at udvikle motoren. Stoltheden hos den japanske motorleverandør gør nemlig, at Honda vil have det er deres egne medarbejdere der udvikler motoren. Hvilket Eric Boullier fra McLaren, ikke er tilfreds med.

”Det her er Formel 1, så vi er nød til at glemme alt det her vrøvl. Hvis man er i Formel 1, er man nød til at gøre det på Formel 1 måden og det gør de (Honda) ikke. Vi står klar til at hjælpe med vores ekspertise, men de vil ikke have den” udtaler en frustreret Eric Boullier.

Billeder fra lørdag Japan 2014
Copyright McLaren Media


Udtalelser som dette er, naturligvis ikke godt for samarbejdet mellem McLaren og Honda. Men man kan vel efterhånden godt forstå, man begynder at blive lidt utilfredse hos McLaren og ikke kan holde frustrationerne indenbords mere.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Negativ omtale er bedre end ingen omtale. Wolff: Jeg forstår godt Williams »