Vild afslutning på løbet i Ungarn

I kvalifikationen var Max Verstappen hurtigst, og det blev en tæt kamp mellem Red Bull og Mercedes i selve løbet, og vinderen blev først fundet 3 omgange før det ternede flag.

Lewis, Max og Sebastian . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 4/8 2019 klokken 18:08

Max Verstappen tog føringen fra start, men var hårdt presset af en godt kørende Lewis Hamilton. Hamilton blev ved med at holde presset på Verstappen, og 3 omgange før mål overhalede Hamilton Verstappen, som måtte se sejren køre væk.

Lewis Hamilton:
"Max kørte et fantastisk løb i dag. Teamet besluttede at lave to pitstop, hvilket jeg umiddelbart ikke synes lød godt, men jeg måtte bare stole på at teamet havde check på hvad de gjorde. Max fortsatte med at køre stærkt og jeg var i tvivl om jeg kunne nå Max, men teamet sagde at jeg ville hente Max når der var 9 omgange tilbage. Til sidst kunne jeg se at jeg halede ind på Max, og jeg havde mere overskud i min bil end Max, og jeg fik muligheden 3 omgange før mål, og jeg kom relativt let forbi."

Lewis Hamilton, Ungarns GPLewis Hamilton, Ungarns GP
Copyright BMF1


Max Verstappen:
"Jeg fik en god start, men jeg måtte arbejde meget hårdt med mine dæk, så det var kun et spørgsmål om tid før Lewis ville overhale mig. Lewis var hurtigere end mig og han kune holde et godt pres på mig igennem hele løbet. Jeg fik dog et ekstra point for hurtigste omgang, og det kan have en betydning når sæsonen er slut. Mercedes er stadig for dominerende, så vi må bare knokle på og blive bedre"

Max verstappen, Ungarns GPMax verstappen, Ungarns GP
Copyright BMF1


Sebastian Vettel:
"Vi prøvede i dag at hænge på, men vi havde store problemer med dækkene, så vi måtte bare holde på, men det var ikke nok. Temperaturen var egentlig ok, men vi har stadig problemer med downforce i svingene, og der mister vi for meget tid. Jeg prøvede alt hvad jeg kunne. Vi var bare ikke hurtige nok."

Sebastian Vettel, Ungarns GPSebastian Vettel, Ungarns GP
Copyright BMF1

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP, løbsresumé: Hamilton vinder En dårlig dag for Haas »