Vi begik en fejl

Force India hentede en podieplacering under løbet i Monacos, men det var til den "forkerte" kører. Teamet har nemlig indrømmet de begik en fejl.

Nico Hulkenberg . Copyright Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 1/6 2016 klokken 23:06

Force Indias Sergio Perez hentede som bekendt en flot tredjeplads til det seneste løb i Monaco. Det var mexicanerens sjette podieplacering i Formel 1, men denne her kom grundet en fejl fra teamet. Force India har nemlig været ude at indrømme at de begik en fejl, som kostede deres anden kører Nico Hülkenberg sin første podieplacering i Formel 1.

Sergio Perez
Copyright Force India


Force Indias Robert Fernley indrømmer nemlig, at man trak tyskeren ind på et helt forkert tidspunkt, så han tabte tid bag ved nogle af de andre kørere. Tid som i sidste ende gjorde, at Hülkenberg mistede muligheden for sit første podie.

"Som jeg ser det er vores præstation lidt delt. På den ene side havde vi en godt kørende Nico, men han blev ramt af en taktisk brøler fra vores side, så ham vil jeg gerne sige undskyld til. Men når det er sagt, så var Sergio også fantastisk. Det var de begge, så et rigtigt godt løb af os," lyder det fra Fernley.

Den gang Nico Hülkenberg var den hurtigste
Copyright Williams F1


Nico Hülkenberg har som nævnt ikke været på podiet i nogle af sine mange Formel 1-løb, hans bedste placeringer er to fjerdepladser i det belgiske grand prix 2012 og i Koreas Grand Prix sæsonen efter. Tyskeren har dog hentet sin første pole position, han startede nemlig på pole til det brasilianske grand prix tilbage i 2010.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rosberg vil køre for Mercedes lang tid endnu Det tekniske hjørne: Frontvinge-design »