Vettel utilfreds med Ferrari

Sebastian Vettel er utilfreds med Ferraris performance i 2018 og mener at de skal tage ved lære af de fejl de har begået, hvis de skal have en chance mod Mercedes til næste sæson.

USAs Grand Prix 2018 . Copyright Ferrari

Af: René Ogrocki (ro@bmf1.dk) d. 8/11 2018 klokken 17:11

Ferrari så ud til at have den bedste bil i 2018, og således også frem til sommerferien, men fejl i teamet og hos Vettel kostede Ferrari dyrt i kampen om mesterskabet.

Vettel gik fra at være titel favorit i første halvdel af sæsonen til at få baghjul af Lewis Hamilton i anden halvdel af sæsonen.

Efter Hamiltons femte VM-titel blev cementeret i løbet i Mexico, indrømmede Sebastian Vettel at imellem løbene fra Singapore og frem til Japan GP, hvor Ferrari var kommet med en opgraderingspakke faktisk havde gjort bilen langsommere.

I den kommende weekend kan Mercedes vinde konstruktørmesterskabet for femte gang i træk, men Vettel siger, at Ferrari skal svare igen og vise at de kan vinde på Interlagos.

Ruslands Grand Prix 2018. Sebastian Vettel på podietRuslands Grand Prix 2018. Sebastian Vettel på podiet
Copyright Ferrari


Spurgt om Ferraris store nedtur, sagde Vettel: "Det er et godt spørgsmål. Selvfølgelig er der undervejs i sæsonen gået noget galt, men vi må se fremad og lære af vores fejl.”

"Jeg tror, at noget gik galt i vores udvikling og vi udviklede ikke i den rigtige retning. Så det er op til teamet at finde ud af hvad der gik galt, og sørge for det ikke sker igen. Det lyder enkelt, men ikke så nemt som det lyder at finde ud hvad det var der gik galt og så rette fejlen."

Vettel håber på en gentagelse af 2017 i den kommende weekend, sidste år vandt Vettel nemlig i Brasilien efter at Hamilton havde vundet titlen i Mexico.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lauda klar til come-back Ingen vennetjeneste fra Hamilton »