Vettel: Allison exit betyder intet

Ferrari mistede deres James Allison, som var chef for deres tekniske afdeling tidligere på sæsonen, men det betyder intet mener Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel og James Allison . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/10 2016 klokken 11:10

Ferrari har ikke haft en vanvittig god sæson, fordi de har ikke rigtig lavet gode resultater på banen. Uden for banen har der også været en smule drama, der er bl.a. ryger om at Maurizio Arrivabene skal skiftes ud med Eric Boullier. Ferrari har da også sagt farvel til nogle folk hen over sæsonen og den mest markante af dem er James Allison, som var chef for den tekniske afdeling. Allison ville nemlig gerne hjem til England og det fik han så lov til. Nogen ville måske mene at det er skidt, at miste en som James Allison, men det er det ikke, hvis man spørger en af kørerne.

Sebastian Vettel.
Copyright Ferrari Media


Sebastian Vettel mener nemlig ikke, at James Allisons farvel får nogen betydning for den bil ham og Kimi Räikkönen skal køre i 2017.

"Arbejdet med bilen til næste år er begyndt meget tidligt, fordi der kommer så mange ændringer. Det tog lidt længere tid at komme i gang i starten af året, men det var fordi man lige skulle have det nye reglement helt på plads. Det er hele teamet som bygger en bil op og ikke kun en person, så det var naturligvis svært for os at sluge det faktum at James ikke var der mere, fordi han havde en nøglerolle. Det har dog ikke ændret så meget, fordi der som nævnt er flere der arbejder med udviklingen af bilen og ikke kun en," lyder det fra Vettel.

Mattia Binotto
Copyright Ferrari Media


Med James Allisons farvel skulle Ferrari ud og finde en ny chef for den tekniske afdeling og det gjorde de så i egne rækker. De stejlende hingstes nye tekniske chef er nemlig Mattia Binotto, som inden da var chef for motorafdelingen nede i Maranello. Dermed kan man sige, at der er forholdsvis ro på, fordi Binotto kender teamet, men spørgsmålet er så bare om han sammen med Vettel og resten af teamet kan få Ferrari tilbage på vinderkurs, eller om det har haft en betydning at James Allison har forladt teamet.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Giver man op er man færdig COTA vil have GP flyttet »