To år for meget, et var for lidt

Daniel Ricciardo forklarer hvorfor han valgte at forlade Red Bull efter 2018 sæsonen. Det viste sig at være en situation, der ikke kunne blive udløst på anden måde, da han var ved at kører sur i samarbejdet med Red Bull.

Red Bull . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/1 2019 klokken 12:01

”Jeg var meget tæt på at forlænge med Red Bull, men da det var en kontrakt på to år, havde jeg mine betænkeligheder,” udtaler Ricciardo til Racer.

”Jeg følte at motivationen ved at blive hos Red Bull, ikke rigtigt var der, derfor ønskede jeg ikke at indgå en ny aftale på to år.”

Udfordringen for Ricciardo var dog mindst lige så meget, at han heller ikke ønskede at blive på holdet et enkelt år, hvor de måske løb ind i store udfordringer med overgangen til Honda, så han dermed røg tilbage på gridden, frem for at fortsætte sin fremgang.

”Da vi begyndte at tale om at lave en kontrakt på et enkelt år, tænkte jeg meget på, om jeg så kunne risikere at tabe det hele på gulvet, hvis Honda så ikke virkede med Red Bull.”

”Så alt i alt, følte jeg ikke at jeg havde andet valg,” sluttede han.

Det er et modigt træk han har taget, men det kan meget vel være det bedste han har taget i sin karriere, selvom det bliver svært at se ham på et andet hold end Red Bull.

Ruslands Grand Prix 2018. Daniel Ricciardo er stor fan af West Coast Eagles - det lokale fodboldhold (Australsk Fodbold) fra PerthRuslands Grand Prix 2018. Daniel Ricciardo er stor fan af West Coast Eagles - det lokale fodboldhold (Australsk Fodbold) fra Perth
Copyright Red Bull Contentpool

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button skal være far Honda bedre end Renault »