Tæt på beslutning om kører hos Haas

Der har været mange spekulationer om hvem der skal køre sammen med Kevin Magnussen til næste år på Haas teamet.

Günther Steiner . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 5/9 2019 klokken 16:09

Haas teamchef Günther Steiner vil komme med en beslutning om hvem der skal køre for teamet i næste sæson når F1 feltet kommer til Singapore d.19. oktober.

"Det tager lidt tid at tage beslutningen om hvem der skal køre for os til næste år, det gælder også hvor vi står med Rich Energy. Planen er at vi lige før løbet i Singapore melder ud hvem der skal køre for os, og hvad der sker med vores aftale med Rich Energy," siger Günther Steiner.

"Gene Haas og jeg skal sammen afgøre om vi vil fortsætte med det vi kender eller skal vi sates på en ny kører som vi ikke kender. Nico Hülkenberg er stadig en mulighed."

"Med Rich Energy handler det om hvad de vil til næste år, det er helt op til dem hvad der skal ske."

"Hvad angår de udfordringer vi har med bilerne, er at vi har bedre viden om hvad der er galt med bilerne, og vi arbejder hårdt på at få det løst. Vi mistede 40 sekunder i løbet i Belgien. Kevin var pænt hurtig på C2 dækket, hvilket var lidt overrasskende for alle. Så derer flere ting vi kigger på."

Hass frontvingerHaas frontvinger
Copyright BMF1


"Vi er udfordret med downforce, hvis vi fjerne downforce helt, så får vi større problemer med dækkene, sætter vi for meget downforce på, så mister vi topfart. I denne weekend får Kevin den nye affjedring, som Romain kørte med i Belgien, og Romain kommer så til at køre uden den nye affjedring."

"Vi har lidt ændringer med til løbet i denne weekend, vi har en ændret bagvinge som vi vil afprøve, og nogle mindre ting rundt på bilen," slutter Steiner.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams-kørerne forklarer Magnussen taler ud om årets “problem”-racer »