Renault rykker

Renault F1 sikrede sig point med begge biler i søndagens løb i Canada. Ricciardo sluttede som nr. 6, og Hülkenberg som nr. 7. De to kørere fik hevet 14 point hjem til teamet.

Canada GP, Daniel Ricciardo . Copyright Renault Motorsportmedia

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 11/6 2019 klokken 16:06

Renault havde en rigtig god weekend i Canada. Daniel Ricciardo kvlificerede sig som nr. 4 og sluttede som nr. 6, hans team kammerat Nico Hülkenberg startede som nr. 7, og sluttede som nr. 7.

Det betød at Reanult fik 14 point ind på kontoen og derved rykkede op som nr. 5 i konstruktør mesterskabet.

Ricciardo var godt tilfreds, "Jeg gjorde alt hvad jeg kunne, og jeg er glad for resultatet. Det er første gang i år at begge biler kører point hjem, og endda som nr. 6 og 7, så vi kan ikke forlange mere lige nu. Hele holdet kan være stolte af vores indsats i denne weekend. Der er en rigtig god stemning på holdet, og det er meget opløftende."

Canada GP, Nico HülkenbergCanada GP, Nico Hülkenberg
Copyright Renault Motorsportmedia


"Vi kan være godt tilfredse med denne weekend, deter et rigtig godt resultat for hele holdet. Jeg havde god fart i bilen under hele løbet, og jeg formåede at holde de bløde dæk kørende i lang tid inden jeg skiftede til de hårde dæk, som jeg kørte hjem på. Jeg måtte dog sætte farten lidt ned mod slutningen af løbet på grund af over ophedning, men det var nok til at komme i mål med et godt resultat. Det er et fantastisk resultat for hele holdet, for alle har arbejdet virkeligt hårdt, så nu skal vi bare holde niveauet. Kan vi fortsætte sådan her så tror jeg at vi kan overhale McLaren i mesterskabet og begynde at kæmpe med Red Bull," slutter NIco Hülkenberg.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brawn forsvarer straffen til Vettel Dagene derpå efter Canadas GP »