Raikkonen tror på Alfa Romeo

Alfa Romeo har haft travlt henover vinteren, og føler at de har en stærk bil og et par rigtig gode kørere til at få rykket teamet frem i kampen om pointene.

Alfa Romeo C38 . Copyright Alfa Romeo

Af: René Ogrocki (ro@bmf1.dk) d. 14/3 2019 klokken 15:03

Frédéric Vasseur, Teamchef Alfa Romeo Racing og CEO Sauber Motorsport AG: "Vores ankomst i Melbourne symboliserer starten på en stor mulighed for vores team efter at have gjort store fremskridt hen over vinteren. Vi har en god kørersammensætning, og en stærk støtte fra vores team på tværs af alle afdelinger. Jeg ser frem til at se, hvor vi står i forhold til vores konkurrenter, og vi vil presse hårdt på for at fortsætte med at udvikle os, og rykke frem i feltet."

Kimi Räikkönen interviewesKimi Räikkönen interviewes
Copyright Ferrari


Kimi Räikkönen: "Der er altid en vis usikkerhed, når der er sæsonstart. Alt er muligt, og midterfeltet er meget tæt, og vi kan ikke forudsige, hvor vi står i øjeblikket. Vi har meget arbejde foran os, men holdet har vist massiv udvikling sidste år, og jeg er overbevist om, at vi kan få en stærk start i Melbourne."

Tyskland Grand Prix 2018. Antonio Giovinazzi som kørte 1. frie træning i stedet for Marcus EricssonAntonio Giovinazzi
Copyright Sauber


Antonio Giovinazzi: "Jeg nyder hvert eneste øjeblik i min første fulde Formel 1 sæson. Vintertesten var ret god, men det er svært at forudsige, hvor vi ligger i midterfeltet. Jeg har haft en travl vinter og har forberedt mig så godt jeg kunne på den bedst tænkelige måde. Jeg føler jeg er klar til den nye sæson, og jeg kan ikke vente med at komme i gang."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault stærkere end nogensinde Australiens GP: 1. frie træning. Hamilton hurtigst »