Pascal Wehrlein tilbage i F1

Pascal Wehrlein skal til Ferrari og arbejde i en udviklingsrolle i hele 2019 sæsonen. Ferrari har søgt efter en kører til at udfylde pladsen efter Daniil Kvyat og Antonio Giovinazzi.

Pascal Wehrlein . Copyright Sauber F1

Af: René Ogrocki (ro@bmf1.dk) d. 8/1 2019 klokken 16:01

Wehrlein kørte i F1 i 2016 og 2017 for Manor og Sauber. Ferrari menes at overveje at få en udviklingskører mere, som skal arbejde sammen med Wehrlein. Sidste år var Ferrari meget afhængig af de udviklingsresultater som blev udført af Kvyat og Giovinazzi. Det har tidligere været fremme, at Brendon Hartley var i spil til en udviklingsrolle, men disse rygter blev afvist af Hartleys far.

Abu Dhabis Grand Prix 2018. Sebastian VettelAbu Dhabis Grand Prix 2018. Sebastian Vettel
Copyright Ferrari


Sidste år i Abu Dhabi fremhævede Sebastian Vettel betydningen af at have udviklingskører i teamet. "På baggrund af vores resultater i simulatoren ændrede vi opsætning på bilerne, både for Kimi og mig selv. Det er ikke første gang, at vi gør dette, så vi er meget taknemmelige for gutterne, som har udviklingsrollen i teamet. Det er ikke det fedeste arbejde en fredag aften, især ikke når du er ung, men det er en vigtig rolle de har," siger Vettel.

Sebastian Vettel er overbevist om, at de finder en passende kandidat til at hjælpe Wehrlein i 2019: "Jeg tror, vi vil finde den rette person meget hurtigt, så jeg er overbevist om, at vi også vil have et stærkt udviklingshold på den front."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1 er en brutal sport Ny på overfladen »