Massa klar til endnu en omgang ROC

Felipe Massa er i gang med sin sidste Formel 1-sæson, men nu er han blevet belønnet med en deltagelse i Race of Champions.

Felipe Massa . Copyright Williams F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 25/10 2016 klokken 17:10

Under det italienske grand prix kom det frem, at Felipe Massa stopper i Formel 1, efter denne sæson. Det vides endnu ikke hvad brasilianeren skal i den næste sæson, men nu er det kommet frem, hvad han skal bruge en smule af sin vinterpause på. Massa skal nemlig deltage i årets eller rettere sagt næste års udgave af Race of Champions, som bliver kørt i Miami til Januar. Det er fjerde gang han skal deltage og denne gang skal han køre sammen med en af sine gode venner.

Felipe Massa.
Copyright Williams F1


Felipe Massa skal nemlig køre sammen med sin gode ven og tidligere Indycar-mester Tony Kanaan en kører som han også dannede par med tilbage i 2004.

"Det er fantastisk at jeg kan få lov til at deltage i Race of Champions endnu en gang. Det er en stor udfordring, men det er en god ide, at samle de bedste kørere fra hele verden og fra forskellige kategorier inden for motorsport. Selv ser jeg frem til, at skulle køre sammen med min gode ven Tony Kanaan. I 2004 slog han Sebastian Loeb, mens jeg selv slog Michael Schumacher, vi fik desværre begge to en straf efterfølgende, så det var lidt ærgerligt," lyder det fra Massa.

Tony Kanaan og Rubens Barrichello
Copyright Ikke sat!


Race of Champions bliver kørt den 21 og 22 januar i Miami. Det bliver fjerde gang at Felipe Massa skal deltage, det har han nemlig gjort i 2004, 2005 og 2015, hvor han bl.a. har dannet par med Tony Kanaan og Nelson Piquet Jr. Massa er dog ikke den eneste Formel 1-kører som skal deltage i ROC, det skal Sebastian Vettel traditionen tro nemlig også.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sainz: Alonsos overhaling var fair Ericsson øjner sæde hos Force India »